Super 8mm naar HD

Voor het overzetten van super 8mm films ook met geluid maken wij gebruik van een Kunee transfermachines, het digitale signaal wordt direct opgenomen in de PC. Het overzetten kan in naar 1920 x 1080 dit laatste is breedbeeld Full HD dit is mogelijk door volledig gebruik te maken van de marges van de film die u via uw projector nooit heeft gezien maar er wel altijd al waren.

Deze machine maakt gebruik van veilig led licht.

 

Hieronder vindt u de kosten: wij rekenen geen opstartkosten, kosten per spoel of kapotte las. Mochten er erg veel lassen opnieuw geplakt moeten worden kan het zijn dat wij € 1,= lijm kosten in rekening brengen

 

De duur van het digitaliseren en verwerken van de films hangt vooral af van de hoeveelheid en de duur van de films.

 

De films kunnen op DVD worden gezet maar u kunt ook een Avi bestand op een externe HDD krijgen. Aan het laatste zijn geen extra kosten verbonden, U dient echter dan wel een een HDD aan te leveren, een USB stick is meestal niet groot genoeg.

 

Als het beeldmateriaal de tand des tijds zo slecht doorstaan heeft, dat er geen stukken inzitten die naar ons idee het digitaliseren waard zijn nemen wij uiteraard contact met u op.


Super 8mm per minuut

(ook met geluid)

 

DVD (max 90 minuten op 1 DVD)

Kopie DVD (per DVD)

€  1,50

 

 

€   2,=

€   3,50